Kaffeguiden

I kaffeguiden vil vi prøve på at give dig et overblik over kaffens verden, vi vil præsentere dig for de forskellige bønne sorter, samt guide dig gennem vores udvalg af bønner og bønnesammensætninger, derigennem vil vi komme med anbefalinger på de forskellige bønnesammensætninger ift. hvilke sammen sætninger som passe til dit specifikke behov.

Hvis du på noget tidpunkt har spørgsmål, eller brug for personlig guidning, kontakt os endelig. Enten ved at ringe til vores kondeservice på 12 34 56 78 eller skriv til os

Hvad er forskellen

kaffen som vi sælger hos Kaffebiksen er enten 100% af Arabica eller Robusta eller en kombination af begge sorter.

Forskellen mellem Arabica og Robust

Hvad er egentligt forskellen på disse to kaffebønne sorter ? og hvorfor er den ene dyer end den anden. dette kan du læse mere om i vores præsentation af de to kaffetyper, hvor vi også kommer i dybden med hvad de to kaffe bønner kan hver for sig.

round
Friske kaffebønner

I Danmark elsker vi Kaffe

I Danmark bliver der om året drukket 5,5 milliarder kopper kaffe som svare til at hver dansker cirka drikker 4 kopper om dagen, Og dette tal er uden kontor og restaurations branchen!

Hvis du vil læse mere om danskerne kaffe forbrug, både hvor meget vi drikker men og hvilken slags kaffe vi drikker, så klik på knappen nedenunder.

Hvordan opbevarer man sin kaffe korrekt.

Vi har lave guide til hvordan du opbevare dine kaffebønner, så du sikre dig at de holder kvaliteten i længst mulig tid. Har du lyst til at læse vores gode råd. så klik på knappen nedenfor, og bliv klogere på, hvordan du passer på dine kaffebønner.

I videoen ved siden af, har vi udarbejdet en bryggeguide, hvori vi viser, hvordan man laver den bedste espresso. Husk der er mange måder at gøre det på, og der er en nogen der er mere rigtig end andre.

Kundeservice

+45 12 34 56 78
Info@kaffebiksen.dk
Aarhusgade
8000 Aarhus C
Kaffebiksen
CVR:

Følg os