Iskaffe

Enkel og hurtig opskrift på Iskaffe.

I de varme perioder kan man godt miste lysten til den varme kaffe, derfor kommer vi hermed med vores bud på en læller frisk Iskaffe, som kan nydes, når lysten ikke er der til den varme kaffe.

Der findes et hav af opskrifter på Iskaffe, vi kommer her med vores bud, og håber i vil nyde den ligeså meget som vi selv gør.

-God fornøjelse

Opskrift: 

– 1 dobbelt espressoshot

– Ca 150 ml mælk (efter ønsket styrke)

– Isterninger–

Evt lidt sukker eller sirup

Sådan gør du:

1) Start med at fyld dit glas op med isterninger. kom herefter mælken i, pas dog på ikke at komme for meget i, der skal jo være plads til kaffen, og du kan altid tilføje mere efterføgende hvis du ønsker det.

2) lav nu dit espresso shot, eller en anden stærk kaffe, her kan du hvis du ønsker tilføje en smule sukker eller sirup.

3) Hæld kaffen op i mælken som vist på billedet Ovenfor. Og værsgo så er der iskaffe!

Du pynte din iskaffe med is, cokolade osv. det er kun fantasien der sætter grænser, men den kan også sagtens nydes som den er.

Når man laver en Iskaffe er det vigtigt at kaffen smager igennem så det ikker er mælken der kommer til at dominere. derfor anbefaler vi at man benytter sig af Robusta bønnen, enten for sig selv, eller i et mix med Arabica. Det gør vi da man med Robusta kaffen får et mere stærkt og gennemtrængende espressoshot.

Hvis du gerne vil se hvordan man kan opgradere ens Iskaffe, eller bare tilføje den lidt ekstra så se filmen neden under!

Kundeservice

+45 12 34 56 78
Info@kaffebiksen.dk
Aarhusgade
8000 Aarhus C
Kaffebiksen
CVR:

Følg os